“Brz dogovor, brza isporuka, ugodna komunikacija i nadasve odličan proizvod! Svakako preporučujemo!”
-Hrvoje Nikolić, Udruga “Mladi Sikirevaca i Jaruga”

 

„Doživljaj sjedenja u tom stolcu je nešto fascinantno, nema nikakvih naprezanja kičme i sve se da namjestiti u najmanji detalj po preferencijama korisnika. Od visine stolca, nagiba istog, nagiba naslona, visine i rotacije naslona za ruku u svim smjerovima; stvarno jedan “all around” stolac.“
-Domjan Ljoljić

 

„Samo najbolje!“
-Benjamin i Nikita Čiček, Novalja Rent d.o.o.

 

“Raznorazni intreresantni proizvodi. Baš ono što nam je trebalo, a što inače i nije tako dostupno. Profesionalna, brza i fair usluga.”
-Željko Bartulović, Hostel Oktarin

 

“Jako zadovoljan sa stolicom, vizualno i po kvaliteti izrade.Udobna za dugotrajno sjedenje.Sviđa mi se što se može sve namjestiti(naslon,kut sjedenja,naslon za ruke,jastučiće).Uzeo i silikonske točkiće kojima sam jako zadovoljan zbog tišine i napokon sačuvan parket protiv grebanja,hehe.”
-Vladimir, Klima-cool j.d.o.o.

 

Godinama sam imala neudobne stolice u kojima nisam mogla sjediti tokom dužih gaming sessiona i rada na kompjutoru no sada je taj problem riješen jednom zauvijek. Nakon višesatnog pisanja nema više bolova u leđima ili nogama . 
Definitivno preporučam svakome. Kvaliteta na nivou a i dizajn jednako dobar, te se uklapa u svaku prostoriju ili ured u koji se stavi.
-Andrea Krikšić

 

“Super shop, odlična usluga! Probao sam nekoliko stolaca nekoliko puta u shopu 🙂 i odlučio se za DXRacer King, stigao je upravo i krećem sa “testiranjem” odnosno sjedenjem.
U prosjeku sjedim 10h dnevno uz monitor i bilo kakav stolac gdje se imalo naprežeš, nakon toliko vremena postane problem. U shopu osim DXRacer stolaca ima i puno ostalih stvari potrebnih za ured, zgodno za kupovinu sve na jednom mjestu.
Ja sam se počastio s LED trakom jer zašto ne 😀 “
-Dino Bartošak, Vallibit d.o.o., računalne usluge

 

“Evo danas sam dobila stolac. Pakiranje je bilo u redu. Sve kako treba unutra spakirano i zaštićeno u zasebnim kutijama.
Samo sklapanje stolca bilo je vrlo jednostavno.
Sam doživljaj sjedenja je fenomenalan. Jastučići za vrat i leđa su full udobni.
Stolac ne škripi pri namještanju ili micanju po prostoriji, veoma je tih što je odlično. Materijal presvlake stolca je isto tako odličan.
Čvrsti metalni okvir stolcu daje  osjećaj kvalitete i robusnosti.
Sve u svemu vrhunski stolac! Vrlo sam zadovoljna!
Hvala još jednom djelatnicima MoonShoop-a!
 “
-Quality Equipment d.o.o., servisna oprema

 

“Kada sjedim u ovoj stolici osjećam se kao kralj na prijestolju. Udobna, pokretna, kožna, prilagodljiva….Odličan izbor za ured!
-Silvio, Ocinje Marketing d.o.o.Vukovarska 30, Dubrovnik, HIDROIZOLACIJE, TERMOIZOLACIJE, PROTUKOROZIJA, BOJE I PREMAZI NAJNOVIJE 4. GENERACIJE

 

“Odličan proizvod koji je u jednom danu bio dostavljen na dogovorenu adresu uz izvrsnu uslugu i suradnju osoblja Moon Shopa. Preporuka
KEFO d.o.o.