Tvrtka Protech Seal d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Križnog puta 68, osnovana je 2014. godine kao nastavak poslovanja dvaju obrta, te posluje na području proizvodnje, uvoza, izvoza i distribucije uredske, mehaničke i elektro opreme vodećih svjetskih proizvođača.

Naše područje poslovanja nije ograničeno samo na nacionalno tržište Republike Hrvatske, već smo se profilirali i kao regionalni igrač u sljedećim državama: Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pouzdanost, stručnost, ažurnost, partnerstvo i prijateljstvo samo su neke od odlika kojima svakodnevno težimo s ciljem da svojim partnerima pružimo najbolje.

Na velik dio našeg asortimana, kupci imaju pravo na višegodišnje jamstvo (neograničeno jamstvo na čeličnu konstrukciju DXRacer stolica), dvogodišnje jamstvo na gotovo sve proizvode iz asortimana LED rasvjete, te jednogodišnje jamstvo na neke proizvode iz asortimana elektromaterijala.

Osim vlastite proizvodnje mehaničkih brtvi (većinom korištenih u industriji i radionicama), povećavamo asortiman svakoga dana, a svaki zadovoljni kupac znači da je smisao našeg poslovanja opravdan.

Hvala Vam!  🙂